Sälens
Bed & Breakfast

Vandring Sälen

standard

Våra stugor

Ska du besöka Sälen och är intresserade av att hyra boende hos oss? Klicka vidare för att läsa mer om våra stugor.

standard

I närområdet

I närområdet har våra gäster nära till såväl aktivitetsområden och skidbacke som restauranger med mera. Här finns något för alla.

standard

Gästinformation

Försäkra dig om allt som gäller, vad det finns för regler och annan användbar information för dig som gäst hos oss.

standard

Sommar

Är du intresserad av att besöka Sälen under sommaren? Det finns många aktiviteter även under sommaren, däribland cykling och vandring med mera.

Njut av naturen och mysig atmosfär – Sälens bed & breakfast 

Sälens Bed & Breakfast är beläget i den vackra dalakommunen Sälen och vi erbjuder våra gäster bekvämt boende med fantastiska bekvämligheter. Här kan du njuta av kostnadsfritt WiFi, parkering och tillgång till en avkopplande bastu.

Det finns hur många aktiviteter i Sälen som helst att välja på, många gillar vandring och andra föredrar annat och här kan du läsa mer. För de äventyrslystna erbjuder området möjligheter till både vandring och skidåkning. Det bästa av allt är att du kan åka skidor ända fram till dörren. Skidförvaring finns också tillgängligt för att du ska kunna hålla dina skidutrustningar säkra och organiserade.

Vi är särskilt stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till par som söker en romantisk flykt. Det är därför vi har fått högt betyg, 8,0, för parresor.

 

Vandring i Sälen

Sälen erbjuder spektakulär vandring i fjällmiljö. Utforska välmarkerade leder och njut av imponerande natur, kristallklara sjöar och fjälltoppar. Vandring i Sälen ger en fantastisk upplevelse av svenska fjällen.

Kontakta oss

Tveka inte på att kontakta oss om det dyker upp några frågor eller funderingar. Vi finns här för att hjälpa dig på bästa sätt!

Kontaktformulär

Vi på Sälens Bed & Breakfast talar ditt språk och är glada att kunna erbjuda våra tjänster på det sätt som passar dig bäst. Kom och upplev en underbar vistelse hos oss och skapa minnen som varar för livet.

Vandring Sälen

Sälens Bed and Breakfast AB
Limkarlsvägen 7,  780 67  Sälen
boka@visitsalen.nu
0280-22222